POVEZAVA Z DOBAVITELJI

Povezujemo različne turistične ponudnike (organizatorje potovanj, ponudnike nastanitev, ponudnike storitev, ..) v eno podatkovno bazo, ki deluje kot vozlišče. Naši kupci lahko dostopajo do teh podatkov preko API protokola ali pa s pomočjo rez. sistema Smart.  S posebno skrbnostjo za kakovost podatkov uporabljamo lastno orodje za prepoznavanje napačnih in podvojenih nizov podatkov.

Poznate ta nori občutek....imate težave s strankami, ker ne morejo najti hotela, ki ga iščejo? Nepravilna mapiranje podatkov so lahko resnična grožnja za posel.  Zagotavljamo, da s podrobno analizo in kvalitetno obdelavo podatkov tovrstnih nepravilnosti ne bo več.

S kvalitetno izdelano povezavo do vašega internega sistema poskrbimo za to, da so vaše ponudbe kakovostne in pripravljene za rezervacije.

Besedo "rezerviraj" jemljemo zelo resno.

 

DISTRIBUCIJSKA MREŽA
Mi smo t.i. travel hub, ki direktno povezuje dobavitelje in kupce z lastno mrežo lokalnih uporabnikov (trenutno preko 400 agencij). Za več informacij si oglejte stran dobavitelji.

UPORABNIKI NAŠIH PRODUKTOV
Trenutno že z več kot 400 lokalnimi uporabniki naših produktov Smart ter ORS XML API (večinoma Slovenske, Hrvaške, Srbske, Italijanske turistične vsakodnevno pa postajajo naši uporabniki tudi podjetja iz drugih EU držav). 

NAŠA VIZIJA IN OBSEG PRODUKTOV

Naši produkti pokrivajo vse vrste turističnih produktov.  Obseh produktov zajema rešitve za turistične agencije kakor tudi rešitve za distribucijo produktov na spletnih straneh, vse do neposrednih povezav z dobavitelji ter individualnimi rešitvami za turistične organizatorje.

Imamo več kot 15 let izkušenj na področju razvoja spletnih turističnih rešitev.  Imamo se za pionirje na tem področju - začeli smo z povezavami prvih slovenskih tour operaterjev v enotno bazo podatkov, da so jih lahko turistične agencije preko sistema na enem mestu neposredno tudi rezervirale.
Oglejte si našo časovnico za več podrobnosti. 

Naša vizija je povezati karseda največ dobaviteljev v enotno bazo podatkov in povezati jo v uspešne prodajne kanale.

ORS tehnologije d.o.o.

SLOVENIA

Styrian Technology Park
Železnikova 4
2000 Maribor

CROATIA
HUB385
Petraciceva ulica 6

10000 Zagreb

T: +386 41 429 551

E: sales@ors.si

© 2020, from Slovenia with